Gouden sponsor

Sponsoren

sponsor2.jpg

Inloggen

Weet je het nog? 

De trips naar Duitsland, deelname aan concoursen en het WMC in Kerkrade, de feestavonden in het repetitielokaal of de vele uitjes? En natuurlijk de rondgang door Minnertsga tijdens Sinterklaas, Koninginnedag (nu Koningsdag) en het dorpsfeest, de rommelmarkt, de Donateursuitvoering en de  Koffieconcerten. Maar bovenal ook de gezelligheid van het repeteren, de nazit, het samen toewerken naar een top prestatie: dát is Oranje!

Goede herinneringen

Hoewel je geen lid meer bent van christelijke muziekvereniging Oranje, zal bovenstaande opsomming ongetwijfeld goede herinneringen bovenbrengen. Oranje was en is een actieve vereniging die zich nationaal en internationaal laat zien. En dat al 120 jaar lang. Door de jaren heen zijn er heel wat muzikanten en majorettes de vereniging binnengestroomd, of hebben de vereniging weer verlaten. Maar het hart voor Oranje blijft vaak onverminderd kloppen!

Weer in contact!

We hebben gemerkt dat veel oud-leden vanwege de goede herinneringen, graag contact met Oranje zouden willen houden of weer willen hebben. Ze zouden verbonden willen blijven. Vandaar deze brief. De vereniging heeft namelijk het idee opgevat om een club van oud-leden op te richten die nog steeds een Oranje-hart hebben. Die club heet ‘Freonen fan Oranje’. Wat houdt dit in?

Freonen fan Oranje

‘Freonen fan Oranje’ wordt een trefpunt voor oud Oranje-leden. Om oude majorette – en muziek vrienden van toen weer te ontmoeten, mooie verhalen en ervaringen te delen en weer in contact te komen met de vereniging. Zo organiseert Oranje 1x per jaar een bijeenkomst voor de ‘Freonen’: een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Mogelijk voorafgaand aan een concert of optreden van Oranje in eigen dorp. 

Nieuws

Verder worden de ‘Freonen’ op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de vereniging.  Denk aan verenigingsnieuws, leuke wetenswaardigheden en aan oude foto’s (van optredens) van toen. Of anekdotes en oud-leden die vertellen hoe het nu met ze gaat. Natuurlijk houden we je op de hoogte wanneer de eerste ‘Freonen’ bijeenkomst is.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om ‘Freon fan Oranje’ te worden? Fijn! Meld je dan nú aan. De kosten bedragen € 25.- per jaar. Meerdere Oranje-fans op één adres? Deze tweede (of derde) freon kan lid worden voor € 10.- per jaar. 

Aanmelden kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan van ons een bevestiging en een machtigingsformulier dat ingevuld kan worden.

Ben je al donateur, geen probleem dit mag zo blijven. Maar dit kunnen wij ook omzetten naar een lidmaatschap van ‘Freonen fan Oranje’. 

Begroeten

We hopen je spoedig te mogen begroeten als ‘Freon fan Oranje’! Mochten er nog vragen zijn, dan horen we dat natuurlijk graag. 

 

Oant sjen by (de Freonen fan) Oranje!

Met vriendelijke groeten namens de Freonen fan Oranje-commissie,

Heidi Huizenga, Hillie Travaille, Mirjam Zoodsma